Antena 3 CNN Externe O casă din Marea Britanie a fost scoasă la vânzare cu proprietarul îngropat în curte

O casă din Marea Britanie a fost scoasă la vânzare cu proprietarul îngropat în curte

Viitori proprietari sunt nevoiţi să cumpere casa cu tot cu mormântul din curte. Locul în care a fost îngropat sicriul bărbatului apare în fotografiile agenților imobiliari.

O casă din Marea Britanie a fost scoasă la vânzare cu proprietarul îngropat în curte
Sursa foto: The Sun
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   21:00

Proprietarul, pe nume Michael Jackson a trăit toată viața lui în casa din Leeds, West Yorkshire, Marea Britanie, până în septembrie 2020, când s-a înecat cu mâncare și a murit la vârsta de 61 de ani.

Mama bărbatului, Joan, în vârstă de 84 de ani, a spus că fiul ei a dorit să fie îngropat în curtea casei.

"Michael a iubit acea casă și a spus mereu că vrea să fie îngropat acolo. Toată familia știa că asta își dorea el”, a povestit femeia pentru The Sun.

"Tata s-a născut și a trăit toată viața în această casă. Mi se pare corect că rămâne acolo. A vrut ca această casă să rămână în familie”, a mai spus și fiul bărbatului.

Viitorii proprietari vor fi nevoiţi să trăiască cu mormântul în grădină

În anunțul privind vânzarea proprietății este precizat că în grădină se află îngropat proprietarul care s-a născut și a murit în acea casă.

Locul în care a fost îngropat sicriul bărbatului apare în fotografiile agenților imobiliari care au subliniat că "proprietatea va fi vândută așa cum este”.

Casa a fost scoasă la vânzare cu prețul de 125.000 de lire sterline şi are o cameră de zi cu sobă de lemne, bucătărie, baie şi trei "dormitoare de dimensiuni bune".

 

 

×
Subiecte în articol: vanzare casa Marea Britanie
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close