Antena 3 CNN Externe Cât câștigă cerșetorii la curtea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Cât câștigă cerșetorii la curtea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Cât câștigă cerșetorii la curtea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii
19 Noi 2017   •   23:30

O investigație amănunțită realizată la Castelul Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume, arată că aici sunt atrași nu doar turiștii, ci și o mulțime de cerșetori care câștigă o avere doar într-o săptămână, de pe urma milei trecătorilor.

Elisabeta a II-a își petrece adesea weekendurile la Castelul Windsor și este locul unde  Regina primește adesea vizita oficială sau privată a unor miniștri sau șefi de stat. Castelul nu atrage însă doar turiștii și omenii bogați, ci și cerșetorii care vor să profite de mila trecătorilor și se par că au parte de câștiguri deloc de neglijat, scrie click.ro.

Cerșetorii de aici „lucrează” în grupuri și sunt organizați în ture, fiecare stabilindu-și dinainte locația. O investigație sub acoperire dezvăluie că acești oameni câștigă peste 2.200 de euro pe săptămână. Unul dintre cerșetori și-a luat chiar și un apartament din banii strânși. Philip Bicknel, vicepreședintele consiliului din Royal Borough of Windsor and Maidenhead, spune că guvernul său local a primit o mulțime de plângeri din partea dezidenților, relatează express.co.uk.

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta Marea Britanie cersetori
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close