Antena 3 CNN Externe "Cât timp va exista corupţie în ţară, afacerea noastră va merge ca pe roate". Declaraţia care le-a umplut buzunarele

"Cât timp va exista corupţie în ţară, afacerea noastră va merge ca pe roate". Declaraţia care le-a umplut buzunarele

"Cât timp va exista corupţie în ţară, afacerea noastră va merge ca pe roate". Declaraţia care le-a umplut buzunarele
de O.P.    |    24 Feb 2012   •   06:21

O agenţie de turism din Cehia a descoperit o metodă inedită de marketing. Aceasta se numeşte Corrupt Tours şi organizează circuite în cele mai corupte locaţii cehe.

"Vreau să vă urez bun-venit la bord, în numele agenţiei Corrupt Tours. Suntem o agenţie de turism, care are multe de oferit clienţilor. Vă oferim cele mai interesante subiecte din domeniul corupţiei din Boemia. Starea corupţiei din Republica Cehă este stabilă cu o creştere moderată, fapt bun pentru afacerea noastră".

Unul dintre reperele Corrupt Tours este primăria din Praga, care a lansat un card universal, cu care puteai plăti călătoriile în transportul public, în muzee, magazine şi restaurante. În fapt, cardul poate fi folosit doar ca un permis de transport, ori pentru efectuarea plăţilor în librării şi în câteva parcări municipale.

Un alt punct de reper este tunelul Blanka, care a fost cel mai lung tunel municipal din Europa, la momentul construirii, dar şi cel mai costisitor. Din 2008, mai multe părţi ale tunelului s-au prăbuşit de mai multe ori.

"Vorbim mult despre corupţie, însă nu facem nimic în privinţa aceasta. Societatea trăieşte în statul numit „moda plictisitoare" de către Vaclav Havel şi am o idee cum putem schimba această „modă plictisitoare", care este una dintre sursele de corupţie. Cum să o transformăm într-o „modă bună", pentru a arăta aceste cazuri de corupţie într-o manieră amuzantă şi pentru a îi face pe oameni să se intereseze şi să afle despre acestea", a declarat preşedintele agenţiei de turism.

×
Subiecte în articol: coruptie agentie de turism
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close