Antena 3 CNN Externe Cătălin Ivan: Liviu Dragnea s-a aruncat într-o aventură

Cătălin Ivan: Liviu Dragnea s-a aruncat într-o aventură

Cătălin Ivan: Liviu Dragnea s-a aruncat într-o aventură
22 Iun 2017   •   21:00

Cătălin Ivan a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre greșelile care s-au făcut în PSD, dar și despre felul în care ar trebui să arate viitorul premier.

 „Singurul din partid care știe programul de guvernare din scoarță în scoarță, singurul care ar putea să conducă Guvernul, dar nu este lăsat este Liviu Dragnea. Asta este nociv. Și de aici plecând, sunt foarte multe greșeli pe care PSD le-a făcut de-a lungul timpului și le decontează acum”, a spus Cătălin Ivan, PSD.

„După câștigarea alegerilor, Liviu Dragnea a crezut că a câștigat el alegerile. Ideea e că nu a câștigat Liviu Dragnea alegerile, am gâștigat noi toți. Acum nu e nimeni în partid care să înțeleagă aventura în care Liviu Dragnea ne-a aruncat, să dărâmi propriul Guvern, după ce îl lăudai cu două săptămâni în urmă. În acest moment ne aflăm într-o aventură, nu știm ce o să spună Klaus Iohannis și de ce suntem în aventura asta, dar eu cred că viitorul premier trebuie să arate că a înțeles și greșelile pe care Liviu Dragnea le-a făcut”, a mai spus Ivan.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close