Antena 3 CNN Externe Catastrofa Germanwings. Una dintre cutiile negre a fost GĂSITĂ şi va fi examinată la Paris

Catastrofa Germanwings. Una dintre cutiile negre a fost GĂSITĂ şi va fi examinată la Paris

Catastrofa Germanwings. Una dintre cutiile negre a fost GĂSITĂ şi va fi examinată la Paris
25 Mar 2015   •   12:38

Echipele speciale de căutare au descoperit o cutie neagră a avionului A320 Germanwings, care s-a prăbuşit ieri în Alpii Francezi.

Ministrul de Interne francez, Bernard Cazeneuve, a confirmat recuperarea unei cutii negre de la bordul avionului, anunţă Le Monde şi BFM TV.

"Am găsit o cutie neagră la câteva ore după prăbuşire. Aceasta va fi examinată imediat pentru a ajuta la investigarea accidentului", a spus oficialul de la Paris.

Anterior, parlamentarul Christophe Castaner, care a ajuns şi el la locul catastrofei aviatice, spunea pentru France Info că nu este clar care dintre cele două înregistratoare de zbor s-a găsit: cea care stochează convorbirile echipajului « CVR » (Cockpit Voice Recorder) sau cea care înregistrează parametrii tehnici ai zborului « FDR » (Flight Data Recorder).

Avionul Airbus A320 decolase marţi dimineaţă de pe aeroportul El Prat din Barcelona având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, destinaţia fiind Dusseldorf. Conform numelor de pe lista pasagerilor, 67 dintre aceştia sunt germani, dintre care 16 liceeni veniţi în Spania într-un schimb şcolar, şi 45 spanioli.

×
Subiecte în articol: avion prabusit GermanWings
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close