Antena 3 Externe O căţeluşă din Canada i-a salvat viaţa stăpânei sale care a leşinat pe stradă

O căţeluşă din Canada i-a salvat viaţa stăpânei sale care a leşinat pe stradă

de Claudia Popovici    |    29 Mar 2021   •   23:18
O căţeluşă din Canada i-a salvat viaţa stăpânei sale care a leşinat pe stradă

Cățelușa a sărit în fața mașinilor și a oprit traficul cerând ajutor. Un șofer a înțeles mesajul şi a intervenit rapid. A sunat la urgențe, iar femeia a fost pusă pe picioare de medicii ajunși la fața locului.

Potrivit presei locale femeia a ieșit la plimbare prin cartierul ei, împreună cu câinele însoțitor, un frumos exemplar din rasa ciobănesc de Maremma.

Momentul în care Haley Moore a leșinat în stradă a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. După ce femeia a căzut la pământ cățelușa ei, Clover și-a desfăcut lesa și a sărit în mijlocul șoselei să ceară ajutor.

Șoferul unei camionete a înțeles mesajul şi a oprit pentru a oferi ajutorul necesar pentru femeia întinsă pe asfalt.

„Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii făcând tot felul de mişcări pentru a mă opri. Între timp, se și asigura că stăpâna sa este în regulă. A fost uimitor”, a explicat şoferul pentru BBC.

„Tot ce îmi amintesc este că m-am trezit în ambulanță, eram foarte confuză, nu știam ce se întâmplase.” a declarat proprietara câinelui pentru presa locală, după ce și-a revenit în ambulanță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close