Antena 3 Externe Câți bani a cheltuit Mark Zuckerberg pentru pază și călătorii, în 2017. Costurile au fost suportate de companie

Câți bani a cheltuit Mark Zuckerberg pentru pază și călătorii, în 2017. Costurile au fost suportate de companie

16 Apr 2018   •   15:35
Câți bani a cheltuit Mark Zuckerberg pentru pază și călătorii, în 2017. Costurile au fost suportate de companie

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg are un salariu de bază de un dolar pe an, dar în ultimii trei ani, cheltuielile personale au ajuns la 20 de milioane de dolari, costuri suportate de Facebook. 

Acțiunile lui Zuckerberg la Facebook valorează 70 de miliarde de dolari.

Paza și călătoriile lui Zuckerberg au costat Facebook 7,3 milioane de dolari în 2017, cu 50% mai mult față de 2016. Facebook a suportat cheltuielile pentru Mark Zuckerberg, compania explicând că sunt tot mai mari riscurile la adresa securității CEO-ului.

Potrivit The Guardian, începând cu 2015, cheltuielile cu securitatea și deplasările în care au fost folosite avioane private au ajuns la 20 de milioane de dolari. Rețeaua socială plătește și bodyguarzii care îl însoțesc peste tot pe șeful companiei. În 2017, zborurile lui Zuckerberg au costat 1,5 milioane de dolari, incluzând aici costuri cu combustibilul, taxe de zbor și plata echipajelor.

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg paza calatorii

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close