Antena 3 CNN Externe Căutări suspendate, după prăbușirea podului uriaș din Baltimore. Dispăruții sunt presupuși morți | Imaginile care arată amploarea dezastrului

Căutări suspendate, după prăbușirea podului uriaș din Baltimore. Dispăruții sunt presupuși morți | Imaginile care arată amploarea dezastrului

Un vapor de mari dimensiuni a intrat într-un pod uriaș din Baltimore, provocând prăbușirea integrală a acestuia. Autoritățile americane presupun că oamenii dispăruți au murit și au întrerupt operațiunea de salvare.

Căutări suspendate, după prăbușirea podului uriaș din Baltimore. Dispăruții sunt presupuși morți | Imaginile care arată amploarea dezastrului
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    27 Mar 2024   •   08:35

Șase oameni sunt dispăruți, în urma accidentului naval de la Baltimore. Aceștia sunt presupuși morți, a confirmat vicepreședintele executiv al companiei Brawner Builders, potrivit Sky News.

Compania nu a prezentat nume, dar a anunțat că există un supraviețuitor. Inițial, opt persoane, care lucrau la pod în momentul în care acesta a fost lovit de nava de marfă Dali, au fost date dispărute.

Doi muncitori au fost găsiți, unul fiind rănit grav. Ceilalți sunt dispăruți, iar căutarea a fost suspendată.

Oficialii spun că trec de la operațiunea de căutare și salvare la o misiune de recuperare.

Oficialii Pazei de Coastă din SUA și Poliția de Stat din Maryland au stabilit că, pe baza temperaturii scăzute a apei și a duratei de timp care a trecut de la accident, existau șanse infime ca persoanele dispărute să poată fi găste în viață.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu podul prăbușit în Baltimore.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nava de marfă s-a izbit marți dimineață de podul cu patru benzi din portul american Baltimore. Vaporul și-a pierdut propulsia, a emis un apel de urgență și a încercat a aruncat ancora, au anunțat anchetatorii. În paralel, traficul prin portul american a fost suspendat.

×
Subiecte în articol: cautari prabusire pod Baltimore disparuti morti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close