Antena 3 CNN Externe Cauzele prăbuşirii avionului Airbus A330, neelucidate. 24 de cadavre, scoase din apele oceanului

Cauzele prăbuşirii avionului Airbus A330, neelucidate. 24 de cadavre, scoase din apele oceanului

Cauzele prăbuşirii avionului Airbus A330, neelucidate. 24 de cadavre, scoase din apele oceanului
Sursa foto: Avion
09 Iun 2009   •   10:11

Căutările în cazul avionului Airbus A330, prăbuşit în Atlantic săptămâna trecută, continuă. Marina braziliană a anunţat recuperarea stabilizatorului de zbor şi a altor componente importante. Oficialii brazilieni au declarat că 24 de trupuri neînsufleţite au fost scoase la suprafaţă, din zona unde s-a prăbuşit avionul.

Majoritatea cadavrelor au fost recuperate dintr-o zonă aflată la peste 1.000 de kilometri distanţă de Recife, pe coasta nord-estică a Braziliei.

Autorităţile speră în continuare că vor găsi şi cutiile negre care ar ajuta la elucidarea cauzelor prăbuşirii. Un submarin francez a fost trimis la faţa locului pentru a ajuta la căutarea acestora.

Medicii au început să colecteze probe ADN de la rudele celor dispăruţi pentru a reuşi identificarea cadavrelor recuperate.

Avionul Airbus A330 al companiei Air France, care asigura legătura între Rio de Janeiro şi Paris, a dispărut acum o săptămână în largul coastelor braziliene cu 228 de persoane la bord, printre care se afla şi o româncă. Motivele prăbuşirii aparatului nu au fost clarificate încă.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Air France avion disparut cadavre
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close