Antena 3 CNN Externe Caz şocant în Franţa: Cadavrele a opt bebeluşi, găsite în grădinile unor case (VIDEO)

Caz şocant în Franţa: Cadavrele a opt bebeluşi, găsite în grădinile unor case (VIDEO)

Caz şocant în Franţa: Cadavrele a opt bebeluşi, găsite în grădinile unor case (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
29 Iul 2010   •   09:19

Cel mai grav caz de pruncucidere din istoria Franţei a fost descoperit, miercuri, de autorităţi. Poliţiştii au găsit cadavrele a opt nou-născuţi, îngropate, după unii jurnalişti francezi, în grădinile a două case diferite, iar după alţii în casa şi grădina aceleiaşi familii. Ancheta este în desfăşurare însă şi nu se cunosc foarte multe detaliile legate de acest caz care i-a cutremurat pe francezi. Oricum, autorităţile i-au arestat pe cei despre care se crede că ar fi părinţii bebeluşilor găsiţi morţi.

Tragedia a ieşit la iveală atunci când noii locatari ai unei case din oraşul francez Viller-au-Tertre au vrut să-şi facă piscină în curte. Aşa au descoperit îngropate în grădină rămăşiţele a doi nou născuţi, ascunse în pungi de plastic. Îngroziţi, oamenii au alertat autorităţile, cărora nu le-a fost greu să dea de urma foştilor proprietari, care locuiesc în continuare în acelaşi oraş. Cei doi, soţ şi soţie, au în jur de 40-45 de ani şi trăiesc de mult în micul orăşel francez.

Potrivit relatărilor unei părţi a presei franceze, autorităţile şi câinii poliţişti au percheziţionat actuala locuinţă a celor doi şi au găsit, îngropate în grădină, alte şase cadavre de nou născuţi. Alţi jurnalişti spun însă că toate cele 8 cadavre ar fi fost descoperite îngropate în grădina fostei proprietăţi a acestora. Cert este că cei doi suspecţi au fost arestaţi fără posibilitate de eliberare pe cauţiune, după ce, din primele rezultate ale anchetei, a reieşit că ei sunt părinţii bebeluşilor ucişi.

Vestea tragediei care s-a petrecut atât de aproape de ei i-a luat însă prin surprindere pe localnici, care sunt în stare de şoc, mai ales că, spun ei, cei doi păreau un cuplu liniştit, erau politicoşi şi nimic din comportamentul lor nu dădea de bănuit.

Acesta nu este primul caz de pruncucidere care şochează Franţa în ultimii ani. O femeie de 38 de ani a fost condamnată în martie la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis 6 dintre nou născuţi şi le-a ascuns cadavrele în pungi de plastic. Anul trecut, o altă franţuzoaică a fost condamnată după ce s-a dovedit că şi-a ucis 3 dintre copii imediat după naştere. Soţul femeii le-a descoperit cadavrele  ascunse în congelator, în locuinţa cuplului din Coreea de Sud.



Observator

×
Subiecte în articol: bebelusi socant Franta pruncucidere
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close