Antena 3 CNN Externe Caz șocant în Italia. Două fetițe românce au fost drogate cu cocaină și apoi abandonate într-o mașină

Caz șocant în Italia. Două fetițe românce au fost drogate cu cocaină și apoi abandonate într-o mașină

Caz șocant în Italia. Două fetițe românce au fost drogate cu cocaină și apoi abandonate într-o mașină
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Dec 2017   •   13:05

Două fetițe românce au fost drogate cu cocaină și abandonate într-o mașină în Italia. Polițiștii au spun că surorile, în vârstă de opt luni, respectiv doi ani, au fost lăsate ore bune în autoturism, în timp ce mama lor se prostitua, iar tatăl juca la păcănele într-un bar.

Cazul înfiorător a avut loc în comuna Borgo San Giacomo, provincia Brescia. Potrivit presei din Italia, părinții celor două fetițe sunt o femeie de 22 de ani și un bărbat de 44 de ani. Oamenii și-au abandonat fiicele într-o mașină mai multe ore, fapt ce a stârnit suspiciunea localnicilor.

Potrivit observator.tv, oamenii au sunat la 112, iar autoritățile le-au eliberat pe surori din autoturism. Polițiștii au descoperit că fetele fuseseră blocate în mașină, cât timp tatăl lor la păcănele într-un bar, iar mama lor practica prostituția.

Cele două fetițe au fost transportate în stare gravă la Spitalul din Chiari, unde au primit îngrijiri medicale. Surorile fuseseră drogate cu cocaină, după cum arată rezultatul analizelor de sânge.

×
Subiecte în articol: fetite masina
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close