Antena 3 CNN Externe Caz șocant în Londra. Un câine și-ar fi ucis stăpânul după ce ar fi consumat cocaină

Caz șocant în Londra. Un câine și-ar fi ucis stăpânul după ce ar fi consumat cocaină

Caz șocant în Londra. Un câine și-ar fi ucis stăpânul după ce ar fi consumat cocaină
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Sep 2017   •   17:44

Un câine Staffordshire Bull Terrier, suspectat de consumul unei doze de cocaină, și-a ucis stăpânul în timp ce acesta filma pentru un documentar. Mario Perivoitos, în vârstă de 41 de ani, a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Victima a fost atacată de câinele său, Major, în timp ce se afla în propria casă din Londra. Perivoitos a fost mușcat de față și gât, iar laringele i-a fost zdrobite.

Potrivit Te Independent, colegii din echipa de filmare, care se aflau în casa bărbatului în momentul tragediei, au sunat la ambulanță și au încercat să lupte cu câinele. Aceștia au rămas blocați în apartament cu animalul timp de 30 de minute, până la sosirea poliției.

În noaptea în care a murit, Perivoitos a ajuns în apartamentul său, după ce consumase cocaină. Bărbatului i s-a făcut rău, suferind un atac epileptic. În timp ce stătea întins pe pat, câinele l-a atacat.

În urina animalului au fost găsite cantități mari de cocaină și morfină. „Cu siguranță câinele a consumat droguri și este foarte posibil ca acestea să-i fi influențat comportamentul,” a declarat Nicholas Carmichael, expert în toxicologie veterinară.

Andrew Walker, unul dintre anchetatori, crede că animalul a mâncat drogurile, iar criza epileptică a stăpânului i-a provocat reacția agresivă.

Major urmează fie eutanasiat, potrivit polițiștilor.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close