Antena 3 Externe Caz șocant în Marea Britanie. O femeie și-a ucis sora mai mare cu zeci de lovituri de cuțit, din gelozie

Caz șocant în Marea Britanie. O femeie și-a ucis sora mai mare cu zeci de lovituri de cuțit, din gelozie

26 Oct 2017   •   18:24
Caz șocant în Marea Britanie.  O femeie și-a ucis sora mai mare cu zeci de lovituri de cuțit, din gelozie

O femeie și-a ucis sora mai mare în chinuri groaznice din cauza geloziei. Aceasta a înjunghiat-o de zeci de ori, lăsându-și sora într-o baltă de sânge. 

Potrivit Daily Mail, Sabah Khan locuia împreună cu sora ei mai mare, Saima Khan într-un apartament în Luton. Sabah a început o relație cu cumnatul ei, Hefeez Rehman, iar după ce acesta a decis să se întoarcă la soția lui, cu care avea patru copii, Sabah a pus la cale un plan criminal.

Aceasta a cumpărat un cuțit mare și a sunat-o pe sora ei, zicându-i să vină acasă că plânge unul dintre copii săi.

În momentul în care victima a pătruns în casă, Sabah a atacat-o cu cuțitul, reușind să-i taie gâtul surorii ei și să-i secționeze un braț. Saima a suferit în jur de 68 de răni prin înjunghiere. 

Suspecta a înscenat un jaf, susținând că ea era la duș în timp ce un hoț a pătruns în casă și a atacat-o pe sora ei. Criminala a fost condamnată la închisoare pe viață.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close