Antena 3 CNN Externe Caz şocant în Rusia: Doi foşti poliţişti, condamnaţi la închisoare pe viaţă. Au ucis 22 de şoferi în 7 ani

Caz şocant în Rusia: Doi foşti poliţişti, condamnaţi la închisoare pe viaţă. Au ucis 22 de şoferi în 7 ani

Caz şocant în Rusia: Doi foşti poliţişti, condamnaţi la închisoare pe viaţă. Au ucis 22 de şoferi în 7 ani
Sursa foto: Foto: legaljuice.com
29 Dec 2011   •   19:40

Doi foşti poliţişti ruşi împreună cu un complice au fost condamnaţi, joi, la închisoare pe viaţă pentru agresarea, dezbrăcarea şi uciderea a 22 de şoferi între anii 2000 şi 2007, informează agenţia RIA Novosti. Cei doi au comis crimele în Moscova şi în regiuni învecinate ale capitalei ruse.
   
Evgheni Fedorov şi Dmitri Semine, doi foşti poliţişti deveniţi şefi ai unei bande de spărgători de maşini de lux, şi Serghei Fedorov au fost găsiţi vinovaţi pentru uciderea a 22 de persoane şi pentru multiple atacuri, de către un tribunal din Moscova.
   
Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, membrii acestei bande opreau şoferi care conduceau maşini de lux sub pretextul unor controale rutiere, confiscându-le astfel banii şi, în majoritatea cazurilor, ucigând ocupanţii maşinilor, într-o manieră crudă.
   
"Pregătirile minuţioase şi planificarea crimelor arată modalitatea de a acţiona a acetei bande în care fiecare membru avea un rol bine stabilit", se arată în textul condamnării citat de RIA Novosti.
   
Victimele erau cetăţeni originari din Rusia, Azerbaidjan, Armenia, China şi Vietnam.
   
"Aceşti monştri l-au târât pe fratele meu afară din maşină, l-au bătut, sufocat, ars în timp ce era încă în viaţă, i-au luat 5.000 de dolari şi maşina Land Cruiser", a povestit o rudă a uneia dintre victime.
   
Cei trei complici făceau parte dintr-un grup criminal important din Rusia, majoritatea membrilor fiind arestaţi, între anii 2007 şi 2009, şi condamnaţi pentru fapte similare, pedeapsa fiind asemănătoare.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close