x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Caz şocant în Suedia! Medic acuzat că a răpit, violat și sechestrat o femeie într-un buncăr

de A.M.P   •   26 Ian 2016   •   00:07
Caz şocant în Suedia! Medic acuzat că a răpit, violat și sechestrat o femeie într-un buncăr 482
Foto:pixabay.com
Procesul unui medic care a răpit, violat și sechestrat o femeie într-un buncăr, în care intenționa să o țină ani la rând, a început cu mare ecou în Suedia.

Medicul suedez Martin Peter Trenneborg a recunoscut în fața anchetatorilor că a răpit-o și sechestrat-o pe victimă, însă neagă acuzațiile de viol, scrie metro.co.uk.

Avocatul apărării a afirmat în instanță că răpitorul este o persoană foarte depresivă, care îşi dorea o parteneră. "Clientul meu a admis privarea de libertate. Nu a vrut însă niciodată să o rănească sau să o forţeze să facă ceva - iar aici suntem în dezacord cu procurorii".

Aproape inexplicabil, după o săptămână de captivitate, victima a fost trimisă chiar de răpitor la poliţie. Deși Trenneborg  i-a spus să îi convingă pe poliţişti că de fapt nu a dispărut, victima a reuşit însă să le transmită autorităţilor situaţia reală - şi aşa a fost eliberată.
poza

Actualitate

10.000 de ouă cu salmonela au ajuns în magazine din România

Peste 10.000 de ouă infectate cu salmonela au fost retrase duminică de pe piaţă de către Direcţia Sanitar Veterinară (DSV) Covasna, potrivit Agerpres. Potrivit unui comunicat de presă al DSV Covasna,...

23 Oct 2016  •  18:55

sati