Antena 3 CNN Externe Cazul care i-a bulversat pe medicii din India: Acest bebeluş se transformă într-o torţă umană de fiecare dată când transpiră

Cazul care i-a bulversat pe medicii din India: Acest bebeluş se transformă într-o torţă umană de fiecare dată când transpiră

Cazul care i-a bulversat pe medicii din India: Acest bebeluş se transformă într-o torţă umană de fiecare dată când transpiră
13 Aug 2013   •   14:08
Un băieţel în vârstă de trei luni se reface într-un spital din India, după ce ar fi suferit o combustie spontană şi a luat foc, pentru a patra oară, scrie Daily Mail.

Băieţelul, pe nume Rahul, a ajuns la secţia de terapie intensivă a spitalului din Chennai după ce, potrivit mamei sale, a luat foc din senin.

O primă explicaţie a medicilor este aceea că băieţelul ia foc atunci când transpiră, pentru că pielea lui produce anumite gaze inflamabile care i-au provocat arsurile pe piept şi cap.

"Copilul este în stare stabilă şi sub tratament pentru arsuri şi cicatrici. Rahul se află în unitatea de terapie intensivă, sub supraveghere permanentă ", a declarat R. Narayana Babu, șeful de pediatrie al spitalului.

Potrivit mamei sale, Rahul a suferit primul episod de combustie spontană pe când avea doar nouă zile.

Oamenii au crezut că i-am dat eu foc, intenţionat”, a declarat femeia.

Nu toţi cred că o combustie umană spontană stă la originea arsurilor copilului.

"Sindromul combustiei umane spontane este o înşelăciune. Nu este posibil ca un copil să ia foc spontan”, susţine specialistul în arsuri, doctorul Jegan Mohan.


×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close