Antena 3 Externe Cazul româncei transformată în sclavă în Italia. Agresorul ei face declaraţii halucinante

Cazul româncei transformată în sclavă în Italia. Agresorul ei face declaraţii halucinante

26 Noi 2017   •   12:29
Cazul româncei transformată în sclavă în Italia. Agresorul ei face declaraţii halucinante

Cazul Cristinei Mihaela Condrea, românca de 29 de ani care a fost sechestrată și abuzată timp de zece ani de un italian, a impresionat o lume întreagă. Tânăra a fost violată, ținută legată de pat, bătută, tăiată, cusută cu gută.

Unul dintre avocații lui Aloisio Francesco Rosario Giordano, Salvatore Sisca, ar fi declarat, pentru LaCNews24, că italianul reținut deja de poliție respinge acuzațiile .

„Aloisio nu lucra de patru sau cinci ani, cu excepția verii trecute, când a fost grădinar la o reședință, unde stătea cu partenera și copiii lui. În acea baracă stăteau provizoriu, își căutau o casă”, a explicat avocatul.

„Nu este adevărat că au existat fapte de violență sexuală asupra partenerei lui și că aceasta a fost lipsită de libertate. Nu este adevărat că a fost găsită legată. A fost găsit închisă pentru că el plecase să-și ia fiul de la școală. Deoarece trăia în spațiu deschis, femeii îi era frică și închide ușa cu o încuietoare. Ea a cerut-o să fie închisă", a mai spus avocatul, potrivit observatortv.ro.

Pe de altă parte, anchetatorii au descoperit că nici măcar mama și sora italianului nu știau de existența femeii și a copiilor acesteia, deoarece bărbatul și-a luat toate măsurile necesare pentru a o ascunde.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close