Antena 3 CNN Externe Cazul şocant care ar putea schimba pentru totdeauna Facebook-ul. Gestul unei tinere a dat naştere unui fenomen mondial

Cazul şocant care ar putea schimba pentru totdeauna Facebook-ul. Gestul unei tinere a dat naştere unui fenomen mondial

Cazul şocant care ar putea schimba pentru totdeauna Facebook-ul. Gestul unei tinere a dat naştere unui fenomen mondial
Sursa foto: Foto: Daily Mail
de O.P.    |    14 Iun 2012   •   11:14

Să cunoşti totul despre toţi, să ştii ce fac apropiaţii sau mai puţin apropiaţii tăi, să îţi expui viaţa personală, iar prietenii tăi să o comenteze. De multe ori conturile de Facebook sunt adevărate capcane, mai ales pentru tinerii care sunt atât de vulnerabili.

Dorind să se facă plăcuţi de grupul lor de prieteni, adolescenţii sunt capabili de cele mai crude lucruri, iar Facebook-ul este un mijloc prin care îşi duc la îndeplinire aceste planuri răutăcioase.

Micaela Emily Kimiora Pinkerton-Stothers este o tânără din Norvegia care şi-a pus capăt zilelor, tocmai din cauza unui mesaj pe care l-a primit pe reţeaua de socializare. Însă problema este mult mai complicată.

Potrivit anchetatorilor care îi studiază cazul, chiar tânăra ar fi făcut pe Facebook o pagină care se numeşte: Rumour Hate, pe care erau postate zvonuri răutăcioase şi neadevărate despre colegi şi apropiaţi.

Cel mai bun prieten al Micaelei le-a spus anchetatorilor că este 100% convins că ea şi-a trimis singură mesajul potrivit căruia "ar fi fost acuzată că ar fi făcut un avort".

Gestul tinerei a fost un semnal de alarmă pentru părinţii, profesorii şi autorităţile care se confruntă cu adolescenţi batjocoriţi de colegii de şcoală. Aceste gesturi brutale, făcute de tineri au devenit un adevărat fenomen îngrijorător întâlnit din ce în ce mai des în şcolile din întreaga lume.

Acest caz este încă anchetat şi a dat naştere la sute de dezbateri pe internet, scrie Daily Mail.




×
Parteneri
Angajaţii Guvernului au ieşit în stradă, nemulţumiţi de salarii
x close