Antena 3 CNN Externe Cazul Teo Peter se repetă, de această dată la Sofia. Un angajat al ambasadei României în Bulgaria a lovit cu maşina un chitarist care a decedat

Cazul Teo Peter se repetă, de această dată la Sofia. Un angajat al ambasadei României în Bulgaria a lovit cu maşina un chitarist care a decedat

Cazul Teo Peter se repetă, de această dată la Sofia. Un angajat al ambasadei României în Bulgaria a lovit cu maşina un chitarist care a decedat
de O.P.    |    31 Oct 2013   •   06:16

 Cazul Teo Peter se repetă! De data asta la Sofia, iar în rolul americanului care l-a omorât pe artistul român este acum un angajat al ambasadei noastre în capitala Bulgariei.

Maşina condusă de român a lovit în plin un chitarist în vârstă de 57 de ani care a decedat ulterior. Ministerul român al Afacerilor Externe a confirmat accidentul şi că şoferul a dat explicaţii poliţiştilor. Circumstanţele producerii tragediei sunt încă neclare, însă urmează să fie stabilite de autorităţi.

Accidentul a avut loc chiar în faţa ambasadei României la Sofia, în noaptea în care victima tocmai îşi sărbătorea ziua de naştere. Potrivit presei bulgare, chitaristul, în vârstă de 57 de ani, a fost rănit la cap şi transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Bărbatul a cerut externarea pe propria răspundere, susţin poliţiştii.

Rudele spun, însă, că a fost eliberat pentru că nu avea asigurare medicală. Două zile mai târziu, bărbatul a decedat, iar rezultatele autopsiei ar dovedi că decesul a survenit din cauza traumei craniene, susţin surse citate de presa bulgară.

Acestea au adăugat că angajatul ambasadei României a fugit de la locul faptei şi că poliţiştii l-au găsit ulterior. Ministerul român de Externe a confirmat accidentul şi că şoferul a dat explicaţii poliţiştilor bulgari, dar susţine că victima ar fi fost doar rănită uşor, potrivit informaţiilor primite.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close