x close

Cazul unui criminal român pune pe jar presa din Marea Britanie

de N.B.    |    15 Noi 2011   •   19:53
Cazul unui criminal român pune pe jar presa din Marea Britanie

Cazul unui român acuzat că a comis două crime pune într-o postură incomodă Ministerul de interne al Marii Britanii. Oficialii de la Londra au ajuns în vizorul jurnaliştilor, după ce s-a aflat că individul, dat în urmărire internaţională, a intrat de două ori, nestingherit, în ţară.

Cele mai importante ziare din Regat taxează greşelile poliţiştilor. Nu pot accepta că un individ deosebit de periculos, precum Mihai Milea, s-a plimbat, nestingherit, prin ţara lor. Cazierul său dă fiori oricui, el este căutat internaţional pentru uciderea a doi homosexuali.

Prima crimă ar fi comis-o în România, în mai anul trecut. Victima, în vârstă de 71 de ani, a fost descoperită într-un apartament din Constanţa. Imediat după ce a fugit din ţară, Milea ar fi comis a doua crimă, în Franţa. A înjunghiat un tânăr, chiar în apartamentul lui din Paris şi i-a luat telefonul mobil şi cardul.

Dat în urmărire şi acolo, s-ar fi refugiat în Marea Britanie. Dar şi aici a atacat un asistent medical, pe care l-a bătut şi jefuit, într-o cameră de hotel.

Presa locală constată uluită că, după câteva luni, românul a revenit în Marea Britanie. Într-un târziu, ar fi fost depistat de poliţiştii britanici, care l-au arestat, iar acum individul ispăşeşte şapte ani de închisoare. Ziarele critică însă reacţia lentă a autorităţilor în acest caz, mai ales a şefului vămilor, care, de altfel, a fost demis. Presa londoneză spune, de asemenea, că Milea ar putea fi extrădat în România.

Citeşte mai multe despre:

presa Marea Britanie crima homosexuali Romania Franta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati