Antena 3 CNN Externe Ce a declarat Obama, când credea că nimeni nu îl aude. "Mi-e FRICĂ"

Ce a declarat Obama, când credea că nimeni nu îl aude. "Mi-e FRICĂ"

Ce a declarat Obama, când credea că nimeni nu îl aude. "Mi-e FRICĂ"
de O.P.    |    24 Sep 2013   •   09:42

Barack Obama s-a destăinuit luni luni, la New York, că a încetat să mai fumeze 'de frica soției' sale, potrivit afirmațiilor președintelui Statelor Unite înregistrate de un microfon rămas deschis, anunță AFP.

Liderul american care a participat luni după-amiază, în marja Adunării Generale a ONU, la o reuniune ce sublinia importanța societății civile, a făcut câteva glume cu interlocutorii la finalul intervenției sale. Într-o înregistrare a postului CNN, poate fi auzit Obama, pregătit să plece, întrebându-l pe vecinul său dacă a renunțat la fumat.

După ce interlocutorul pare să îi întoarcă întrebarea, Obama îi răspunde, în glumă și cu zâmbetul pe buze: 'Nu, n-am mai fumat de vreo șase ani. Pentru că mi-e frică de nevastă-mea'.

Relația, apoi ruptura lui Obama cu tabagismul a făcut deliciul presei americane în timpul campaniei sale electorale din 2008 și al primului mandat.

În decembrie 2010, purtătorul de cuvânt al lui Obama la acea dată, Robert Gibbs, a dezvăluit că președintele nu mai fumase de nouă luni. El a recunoscut că abandonarea țigărilor a reprezentat o 'luptă' pentru acesta, dat fiind stresul la care este supus, însă a reușit pentru că e 'încăpățânat'.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close