Antena 3 CNN Externe Ce a făcut acest monstru a îngrozit întreaga lume. Până şi poliţiştii au fost şocaţi de ceea ce au văzut

Ce a făcut acest monstru a îngrozit întreaga lume. Până şi poliţiştii au fost şocaţi de ceea ce au văzut

Ce a făcut acest monstru a îngrozit întreaga lume. Până şi poliţiştii au fost şocaţi de ceea ce au văzut
Sursa foto: Foto: truecrimes.files.wordpress.com
20 Mai 2013   •   07:51

Un britanic a şocat întreaga comunitate de la periferia oraşului Lyon, după ce şi-a ucis cei doi copii şi i-a lăsat într-o baltă de sânge. Bărbatul a fost arestat şi acuzat de dublă-omucidere. În urmă cu trei ani, primise interdicţia de a-şi vedea copiii, din cauza abuzurilor comise.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani abia câştigase dreptul de a îşi vedea copiii, la finalul unui lung proces de divorţ. Vineri seara, fosta soţie i-a lăsat pe cei doi copii în grija lui. A doua zi, însă, când s-a întors să îi ia, l-a găsit pe bărbat în stare de şoc şi cu hainele pline de sânge.

Britanicul a fugit când a văzut-o pe fosta soţie. Alarmată, femeia a intrat în apartament şi şi-a văzut fiul şi fiica fără suflare, într-o baltă de sânge. Imediat, ea a anunţat poliţia, care a  reuşit să îl prindă pe bărbat în doar câteva ore.

În 2010, bărbatul şi-a atacat soţia, care a făcut plângere la poliţie şi a intentat procedura de divorţ. Tot atunci, britanicul a fost decăzut din drepturile parentale şi a primit interdicţie de a îşi vedea copiii.




×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close