Antena 3 CNN Externe Ce a făcut un cuplu câinelui lor. Este de-a dreptul groaznic, iar cei doi au fost pedepsiți cu închisoarea  

Ce a făcut un cuplu câinelui lor. Este de-a dreptul groaznic, iar cei doi au fost pedepsiți cu închisoarea  

Ce a făcut un cuplu câinelui lor. Este de-a dreptul groaznic, iar cei doi au fost pedepsiți cu închisoarea  
Sursa foto: Sursă: Youtube
17 Sep 2018   •   10:46

Un fost cuplu din Colorado a pledat vinovat acuzațiilor de cruzime față de animale după ce a întreținut relații sexuale cu câinele lor într-o cameră ascunsă din spatele casei, au declarat autoritățiile. 

Frederick Blue Manzanares, în vârstă de 51 de ani, din Aurora, SUA, a pledat vinovat pentru două acturi de cruzime împotriva animalelor și va sta după gratii un an și jumătate pentru fiecare dintre ele. Fosta lui  iubită, Janette Solano, în vârstă de 49 de ani și-a recunoscut de asemenea fapta pentru participarea într-un act sexual cu un animal.   

Cei doi au fost arestați în martie după ce femeia a mers la poliție și a spus că se desparte de iubitul ei pentru că a forțat-o să întrețină relații sexuale cu câinele lor de sex masculin.  Conform anchetatorilor, Frederick a folosit de asemenea un spray cu hormoni de câine pentru a stârni animalul și s-a filmat făcând sex cu fosta iubită și câinele. 

Sursă: NY Post

×
Subiecte în articol: caine inchisoare
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close