Antena 3 CNN Externe Ce a fost în stare să facă acest adolescent simpatic a ÎNGROZIT o ţară întreagă. "Urmele de sânge duceau chiar la uşa casei lui"

Ce a fost în stare să facă acest adolescent simpatic a ÎNGROZIT o ţară întreagă. "Urmele de sânge duceau chiar la uşa casei lui"

Ce a fost în stare să facă acest adolescent simpatic a ÎNGROZIT o ţară întreagă. "Urmele de sânge duceau chiar la uşa casei lui"
de P.I.    |    03 Iul 2013   •   07:03

Nikita, un adolescent de 17 ani din Moscova, era unul din cei mai îndrăgiţi şi simpatici tineri din şcoală. Pentru a sărbători terminarea şcolii, în noaptea de 24 iunie, acesta s-a strâns cu prietenii lui într-o pădure de lângă Moscova şi s-au pus pe băut.

S-au distrat, au chefuit până în zori, însă nimeni nu şi-ar fi imaginat de ce au fost în stare să facă. Nikita a tăiat gâtul unui bărbat, l-a scalpat, i-a tăiat nasul, i-a scos ochii şi limba, pe care mai apoi le-a dat oamenilor străzii pentru a fi mâncate.

Urmele de sânge, descoperite de anchetatori, duceau chiar la uşa casei lui Nikita. Procurorii spun că nu au mai văzut de ani buni o crimă comisă cu o asemenea ferocitate, iar părinţii adolescentului sunt de-a dreptul şocaţi.

Tânărul se află acum în arestul poliţiei, dar procurorii spun că pedeapsa maximă pe care o poate primi un minor este de 10 ani de detenţie, care este redusă la jumătate dacă acesta nu a mai avut antecedente penale, cum este cazul lui Nikita.

Astfel, acest criminal cu sânge rece va ieşi din închisoare după 5 ani.


×
Subiecte în articol: crime crima procurori caz socant
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close