Ce a pățit această tânără incredibil de frumoasă. Polițiștii au fost șocați când au intrat în apartamentul ei. Lângă cenușă, era o canistră

18 Mar 2016   •   14:30
Ce a pățit această tânără incredibil de frumoasă. Polițiștii au fost șocați când au intrat în apartamentul ei. Lângă cenușă, era o canistră Foto: Facebook

Modelul Irina Livshun s-a sinucis într-un mod terifiant pentru că era prea „bătrână” ca să lucreze în domeniul modei, scrie Daily Mail.

Rămășițele carbonizate ale Irinei Livshun (31 de ani) au fost descoperite în apartamentul ei din Almaty, Kazakhstan. Lângă cadavru, poliția a găsit o canistră cu benzină pe care ar fi folosit-o pentru a-și da foc.

Irina lucra ca model încă din adolescență și, până nu demult, s-a bucurat de succes în modelling.  

Un prieten al Irinei a mărturisit: „Era apreciată ca model și participa la foarte multe prezentări de modă. Dar, recent, a început să aibă probleme cu banii”.

Potrivit presei locale, tânăra a început să aibă probleme financiare în noiembrie, anul trecut, și nu mai reușea să-și găsească joburi. Purtătorul de cuvânt al poliției locale a declarat: „Rudele Irinei ne-au spus că trecea printr-o perioadă de depresie”.

 

Parteneri
x close