Antena 3 CNN Externe Ce a spus în faţa instanţei canadianul Rocco Magnotta, acuzat de uciderea şi tranşarea unui student chinez

Ce a spus în faţa instanţei canadianul Rocco Magnotta, acuzat de uciderea şi tranşarea unui student chinez

Ce a spus în faţa instanţei canadianul Rocco Magnotta, acuzat de uciderea şi tranşarea unui student chinez
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    20 Iun 2012   •   08:59

Canadianul Luka Rocco Magnotta, acuzat de uciderea şi tranşarea unui student chinez, a pledat nevinovat marţi, într-o apariţie prin videoconferinţă în faţa instanţei de la Montreal, a anunţat procurorul Louis Bouthilliers.

Bărbatul a spus că este nevinovat în cazul a cinci capete de acuzare aduse împotriva lui de procurorii de la Montreal, informează AFP.

Magnotta, în vârstă de 29 de ani, este arestat de luni seară, din motive de securitate. El urma să fie transferat într-o închisoare şi să se supună unei evaluări psihiatrice până joi seara, când va trebui să apară din nou în faţa instanţei prin videoconferinţă.

Acuzatul, îmbrăcat într-un hanorac cu glugă a rămas impasibil în timpul celor zece minute cât a durat audierea. Acesta stătea într-o cabină, flancat de doi poliţişti.

Canadianul este acuzat de moartea lui Lin Jun, în vârstă de 33 de ani, care a fost ucis cu sălbăticie în noaptea de 24 spre 25 mai la Montreal. Magnotta este acuzat că a dezmembrat corpul tânărului şi a filmat scena difuzând imaginile pe internet.

Extrădat din Germania, unde a fost arestat la începutul lui iunie după ce a fugit din Canada către Franţa, Luka Rocco Magnotta, prezentat ca bisexual, fost prostituat şi actor de filme pentru adulţi, el este pasibil de pedeapsa cu închisoare pe viaţă.

Citeşte şi Două şcoli din Vancouver au primit colete care conţineau rămăşiţe umane.




×
Subiecte în articol: ucide transa
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close