Antena 3 CNN Externe Ce ascund nişte "Coapse tunet"? A mers cu un TV cu diagonala de 1 m, dosit sub fustă

Ce ascund nişte "Coapse tunet"? A mers cu un TV cu diagonala de 1 m, dosit sub fustă

Ce ascund nişte "Coapse tunet"? A mers cu un TV cu diagonala de 1 m, dosit sub fustă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Aug 2012   •   09:54

Imaginaţia hoţilor pare să nu mai aibă limite. Mai ales atunci când eşti femeie şi porţi fuste largi, lucrurile îţi par tot mai simple. O româncă a fost prinsă după ce a ieşit dintr-un magazin şi avea ascuns sub fustă un televizor color cu diagonala de un metru.

Incidentul a avut loc la Oslo, în Norvegia, iar femeia a fost arestată, informează Daily Mail în ediţia electronică de marţi.

Hoaţa era împreună cu prietenul ei şi a reuşit să meargă cu televizorul prins între pulpe până la staţia de autobuz din apropiere. Un angajat al magazinului a alertat poliţia, care a arestat-o la bordul autobuzului.

Aparatul, cu diagonala de 42 de inch (106,68 centimetri), valorează 3.800 de euro.

Femeia şi însoţitorul ei sunt români, iar ea le-a spus poliţiştilor că are "muşchii de la picioare foarte puternici".

"Nu este un lucru neobişnuit ca hoţii să pună câte ceva sub fuste şi pulovere largi. Dar noi ne-am întrebat iniţial dacă este posibil, iar ulterior am încercat acest lucru la comisariatul de poliţie cu o femeie poliţist. Este greu, dar nu imposibil", a declarat Tor Grottom, la sediul Poliţiei Oslo.

Femeia, căreia un norvegian i-a dat numele de "Coapse Tunet" la o emisiune a unui post de radio, are 31 de ani şi se află în continuare în custodia poliţiei. Acest furt este cel mai "ciudat" înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani.




×
Subiecte în articol: romanca furt oslo televizor arest
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close