Antena 3 CNN Externe Ce au făcut studenţii de la Cambridge în ziua în care s-a terminat şcoala. Părinţii au împietrit când au văzut pozele: "Sunt o ruşine"

Ce au făcut studenţii de la Cambridge în ziua în care s-a terminat şcoala. Părinţii au împietrit când au văzut pozele: "Sunt o ruşine"

Ce au făcut studenţii de la Cambridge în ziua în care s-a terminat şcoala. Părinţii au împietrit când au văzut pozele: "Sunt o ruşine"
de P.I.    |    24 Iun 2014   •   10:03

Dacă în timpul anului şcolar nimeni nu îndrăzneşte să se gândească la distracţie, în momentul în care au terminat cu examenele, studenţii de la Cambridge s-au pus pe petrecut.

Îmbrăcaţi în haine scumpe, de gală, tinerii bogaţi au început petrecerea, iar băutura a fost "ingredientul" care nu a lipsit din meniu. Rezultatele nu au încetat să apară, iar paginile lor de Facebook şi Instagram s-au umplut de fotografii "compromiţătoare".

Părinţii lor au fost cei mai şocaţi la vederea imaginilor, neaşteptându-se să îşi vadă fiii şi fiicele în astfel de ipostaze: "Sunt o ruşine. Am investit foarte mult în ei şi nu mă aşteptam să îi văd în halul acesta. Şi noi ne distram la vremea noastră, dar niciodată nu am ajuns să cădem pe stradă, să nu ne mai putem ţine pe picioare din cauza băuturii", a declarat unul din părinţi pentru Daily Mirror.



×
Subiecte în articol: cambridge petreceri
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close