Antena 3 CNN Externe Ce crede cu adevărat Emmanuel Macron despre soția sa. Președintele Franței a spus totul într-un interviu

Ce crede cu adevărat Emmanuel Macron despre soția sa. Președintele Franței a spus totul într-un interviu

Ce crede cu adevărat Emmanuel Macron despre soția sa. Președintele Franței a spus totul într-un interviu
21 Sep 2017   •   19:43

Emmanuel Macron a vorbit pentru prima oară despre relația cu soția sa, într-un interviu pentru CNN.

„Iubirea face parte din viaţa mea, din echilibrul meu. Cred că nu poţi clădi ceva măreţ, nu poţi să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru şi o relaţie de cuplu solidă. Sunt cu soţia mea de câteva decenii. E o parte din mine. Cel puţin pentru mine, e foarte important.

E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care-mi spune adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr e una din principalele provocări, cineva cu convingerile sale, care să te cunoască aşa cum eşti cu adevărat, care să te iubească pentru cine eşti, nu pentru ce reprezinţi, pentru rolul tău, onorurile sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment. Am încredere în ea, după cum v-am spus, suntem împreună de decenii. E foarte important pentru mine, pentru că e ancora mea”, a spus Macron.

Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte Trogneux, profesoara lui de teatru și de franceză, cu 24 de ani mai în vârstă, măritată și cu trei copii, la liceul La Providence.

×
Parteneri
Medicul cu salariu de 7.000 de euro care cerea şpăgi uriaşe de la pacienţi
x close