Antena 3 CNN Externe Ce i-a făcut acestei SUPERBE tinere un apropiat de-al lui Vladimir Putin. Nici părinţii n-au mai recunoscut-o

Ce i-a făcut acestei SUPERBE tinere un apropiat de-al lui Vladimir Putin. Nici părinţii n-au mai recunoscut-o

Ce i-a făcut acestei SUPERBE tinere un apropiat de-al lui Vladimir Putin. Nici părinţii n-au mai recunoscut-o
de O.P.    |    23 Mar 2014   •   11:40

Oamenii potenţi financiar consideră că sunt îndreptăţiţi să deţină controlul asupra tuturor lucrurilor. Iar pentru ei oamenii intră în categoria "lucruri".

În Moscova, un tânăr afacerist, despre care tabloidele spun că ar fi un apropiat al liderului de la Kremlin, a ajuns să fie subiectul unei ştiri extrem de urâte şi dureroase.

Pavel Ushanov, patron al "Devino Telecom", şi-a bătut atât de tare iubita, încât aceasta a ajuns pe patul spitalului.

"I-am spus că nu mai vreau să fim împreună. Mă săturasem de viaţa duplicitară pe care o duceam alături de el. Ştiam că mă înşeală, era deseori violent cu mine, şi nu mai voiam o astfel de viaţă. Aşa că i-am trimis un SMS în care îi spuneam că îmi strâng hainele şi lucrurile şi că voi pleca din apartament. La câteva minute după aceea, am auzit bătăi puternice în uşa apartamentului.

Nu i-am deschis, pentru că ştiam că este extrem de agresiv. A spart uşa, apoi m-a trântit la pământ. M-a luat şi m-a aruncat pe scări în jos. Din cauza loviturilor repetate am făcut un hematom foarte mare la cap. Ochii nu mi se mai deschideau. Am strigat după ajutor, dar nimeni nu a intervenit. Cred că toţi ştiau cine este Pavel. Am sunat singură la poliţie şi ambulanţă, iar apoi m-am trezit la spital. Şi acum am coşmaruri cu ce mi s-a întâmplat", povesteşte Alexandra, cu lacrim în ochi.

Poliţia a demarat deja o anchetă.


×
Subiecte în articol: violente
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close