Antena 3 CNN Externe Ce le-a dat prin cap jurnaliştilor britanici pentru a vorbi cu Ducesa de Cambridge. Au sunat la spital şi au spus asta

Ce le-a dat prin cap jurnaliştilor britanici pentru a vorbi cu Ducesa de Cambridge. Au sunat la spital şi au spus asta

Ce le-a dat prin cap jurnaliştilor britanici pentru a vorbi cu Ducesa de Cambridge. Au sunat la spital şi au spus asta
de O.P.    |    06 Dec 2012   •   06:20

Ducesa de Cambridge a anunţat că se simte din ce în ce mai bine şi mulţumeşte pentru urările primite din lumea întreagă. Soţia prinţului William, aflată în primele luni ale unei sarcini cu complicaţii, rămâne, deocamdată, în spital. 

Între timp, doi jurnalişti australieni au sunat la spital şi s-au prezentat drept regina Angliei pentru a afla informaţii despre Ducesa de Cambridge.

Trimişii presei continuă să înconjoare spitalul King Edward, unde este internată ducesa, deşi nu pot asista decât la venirile şi plecările prinţului William şi ale membrilor familiei Middleton.

Jurnaliştii îndură temperaturi de minus două grade celsius pentru a putea raporta orice noutate apărută în cazul sarcinii lui Kate.

Doi moderatori de radio australieni s-au gândit, însă, că pot afla cum se simte Kate fără să se mai deplaseze la Londra. Ei au telefonat la spital şi s-au recomandat drept... regina Elisabeta a Doua şi prinţul Charles. Şi au fost crezuţi, deşi nici ei nu prea se aşteptau la asta.

"Bună dimineaţa, aici spitalul Edward VII.
Bună dimineaţa. Aş putea vorbi, vă rog, cu Kate, nepoata mea?
Desigur, doamnă, aşteptaţi un moment".

Glumeţii n-au ajuns să stea de vorbă chiar cu Kate, dar au schimbat câteva cuvinte cu asistenta care se ocupă de ea.

"Kate, dragă, tu eşti?
Bună dimineaţa, doamnă, aici Vanessa. Cum vă pot fi de folos?
Bună, voiam să vorbesc cu nepoata mea Kate, să văd cum îi mai merge burtica".

Postul de radio şi-a cerut, mai târziu, scuze.

Englezii se străduiesc să-i ajute pe Kate şi pe prinţul William măcar cu sfaturi, dacă nu în alt fel. Cântăreţul Noel Gallagher i-a făcut prinţului o recomandare cu privire la viaţa de tată.

Naşterea viitorului moştenitor al tronului ar putea spori şi mai mult popularitatea familiei regale, deja consolidată de Jubileul de Diamant al reginei.




×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close