Antena 3 CNN Externe Ce lucruri îi vor fi interzise lui Meghan Markle, după ce va deveni soţia Prinţului Harry

Ce lucruri îi vor fi interzise lui Meghan Markle, după ce va deveni soţia Prinţului Harry

Ce lucruri îi vor fi interzise lui Meghan Markle, după ce va deveni soţia Prinţului Harry
Sursa foto: foto: Instagram/ Alexi Lubomirski
03 Ian 2018   •   23:50

Viaţa actriţei Meghan Markle se va schimba radical după ce va deveni soţia Prinţului Harry.  Actriţei îi vor fi interzise o serie de activităţi care pentru o femeie obişnuită, nu par deloc ieşite din comun.

Meghan Markle are un cont de Instagram în care selfie-urile erau la ordinea zilei. Actriţei i-a fost deja interzis să îşi mai facă selfie-uri, aceasta fiind o regulă de bază pentru toţi membrii Familiei Regale.

Nu are voie să mai stea pe reţelele de socializare. Va avea voie să folosească doar contul oficial al Familiai Regale, „Kensington Royal”.

Meghan urmează să aplice pentru obţinerea cetăţeniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite să voteze, ca orice alegător. 

Kate Middleton şi chiar Regina Elisabeta, nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă sau cu lac. Totul se rezumă la o regulă cât se poate de strictă. 

Nu va avea voie să mai poarte fuste mini. De acum înainte, cuvântul de ordine al lui Meghan va trebui să fie doar eleganţă: nimic bătător la ochi, nimic strident sau provocator, potrivit one.ro.

 

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close