Antena 3 Externe Ce mesaj le transmite Barack Obama românilor

Ce mesaj le transmite Barack Obama românilor

de M.Z.    |    30 Noi 2012   •   21:12
Ce mesaj le transmite Barack Obama românilor
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, le transmite românilor, cu ocazia Zilei naţionale de 1 Decembrie, "toate urările de bine", potrivit unui mesaj publicat pe site-ul Departamentului de Stat.

"În numele preşedintelui Obama şi al poporului Statelor Unite, sunt încântată să trimită toate urările de bine românilor, cu ocazia Zilei Unirii, 1 Decembrie", spune secretarul de stat american Clinton.

"Sprijinul vostru pentru NATO şi alte organizaţii internaţionale a ajutat la avansarea idealurile de libertate şi democraţie. Împreună, muncim în Balcani şi Afganistan, pentru a oferi milioanelor de oameni speranţă pentru un viitor mai bun", adaugă Hillary Clinton.În finalul mesajului, SUA aminteşte României, că sunt încrezătoare că parteneriatul româno-american va continua mulţi ani de acum încolo.

"Statele Unite aşteaptă cu nerăbdare să continue parteneriatul nostru pentru mai mulţi ani şi suntem recunoscători să avem un prieten şi un aliat puternic în România", se arată în finalul mesajului de felicitare al americanilor pentru români.

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton Barack Obama

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close