Antena 3 CNN Externe Ce mesaj le transmite Barack Obama românilor

Ce mesaj le transmite Barack Obama românilor

Ce mesaj le transmite Barack Obama românilor
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.Z.    |    30 Noi 2012   •   21:12

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, le transmite românilor, cu ocazia Zilei naţionale de 1 Decembrie, "toate urările de bine", potrivit unui mesaj publicat pe site-ul Departamentului de Stat.

"În numele preşedintelui Obama şi al poporului Statelor Unite, sunt încântată să trimită toate urările de bine românilor, cu ocazia Zilei Unirii, 1 Decembrie", spune secretarul de stat american Clinton.

"Sprijinul vostru pentru NATO şi alte organizaţii internaţionale a ajutat la avansarea idealurile de libertate şi democraţie. Împreună, muncim în Balcani şi Afganistan, pentru a oferi milioanelor de oameni speranţă pentru un viitor mai bun", adaugă Hillary Clinton.



În finalul mesajului, SUA aminteşte României, că sunt încrezătoare că parteneriatul româno-american va continua mulţi ani de acum încolo.

"Statele Unite aşteaptă cu nerăbdare să continue parteneriatul nostru pentru mai mulţi ani şi suntem recunoscători să avem un prieten şi un aliat puternic în România", se arată în finalul mesajului de felicitare al americanilor pentru români.





×
Subiecte în articol: Hillary Clinton Barack Obama
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close