Antena 3 CNN Externe Ce ofertă JIGNITOARE au primit supravieţuitorii de pe Concordia. Află cel mai recent bilanţ al tragediei

Ce ofertă JIGNITOARE au primit supravieţuitorii de pe Concordia. Află cel mai recent bilanţ al tragediei

Ce ofertă JIGNITOARE au primit supravieţuitorii de pe Concordia. Află cel mai recent bilanţ al tragediei
Sursa foto: Foto: AP/ Agerpres
23 Ian 2012   •   08:48
Proprietarii navei Concordia le-au făcut o ofertă jignitoare pasagerilor care au supravieţuit naufragiului. Oamenii au primit o reducere de 30% pentru viitoarele croaziere.

Un supravieţuitor al tragediei, în urma căreia 13 oameni şi-au pierdut viaţa, a catalogat oferta drept „o insultă”, arată The Telegraph.

Numărul victimelor confirmate după naufragiul navei Costa Concordia a ajuns la 13, după ce în epavă s-a descoperit corpul neînsufleţit al unei femei.

Bilanţul ar putea fi şi mai grav deoarece se crede, acum, că la bord se aflau mai mulţi pasageri neînregistraţi. Cadavrul găsit ieri ar putea aparţine unei asemenea "clandestine", o femeie din Ungaria.

În timp ce căutările continuă, locul naufragiului a ajuns obiectiv turistic: insula Giglio este invadată de vizitatori care doresc să vadă cu ochii lor epava sau chiar să se fotografieze cu ea, fapt considerat de localnici de un prost-gust absolut.






 

×
Subiecte în articol: nava oferta supravietuitori cadavre
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close