Antena 3 CNN Externe Ce s-a întâmplat cu această adolescentă după ce a consumat droguri. "E un MIRACOL că a supravieţuit"

Ce s-a întâmplat cu această adolescentă după ce a consumat droguri. "E un MIRACOL că a supravieţuit"

Ce s-a întâmplat cu această adolescentă după ce a consumat droguri. "E un MIRACOL că a supravieţuit"
de O.P.    |    05 Dec 2013   •   07:08

De mici, copiilor li se spune că drogurile sunt periculoase, însă în adolescenţă, sub influenţa unei găşti de teribilişti, din curiozitate, din plictiseală, din sentimentul "le-am încercat pe toate" - mulţi tineri cad în capcana consumului de droguri.

Christina, o tânără de 15 ani din SUA, sub influenţa unui anturaj nepotrivit, a început să consume. Într-o seară de "petrecere" a amestecat mai multe tipuri de droguri care i-au indus o stare de "visare". "Mă credeam cea mai puternică din lume".

Aşa că s-a urcat în cel mai înalt copac din parcul în care petreceau. Când a ajuns la o înălţime de 18 metri, piciorul Christinei a alunecat, iar tânăra a căzut în gol.

Medicii, ajunşi la locul accidentului nu i-au dat decât 20% şanse de supravieţuire.

Christina avea fractură de femur, fractură de pelvis, fractură nazală, fractură craniană, arcada spartă, entorsă la piciorul drept, sângerări la stomac, ruptură de splină, plămânul drept nu mai funcţiona şi şi-a pierdut mai mulţi dinţi.

Din fericire tânăra şi-a revenit, iar acum se recuperează încet.

A jurat că nu va mai pune niciodată mâna pe droguri sau alcool.

×
Subiecte în articol: droguri
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close