Antena 3 Externe Ce s-a întâmplat cu asistenta medicală din Rusia care și-a pus costumul de protecție peste lenjeria intimă

Ce s-a întâmplat cu asistenta medicală din Rusia care și-a pus costumul de protecție peste lenjeria intimă

22 Mai 2020   •   20:22
Ce s-a întâmplat cu asistenta medicală din Rusia care și-a pus costumul de protecție peste lenjeria intimă
Sursa foto: Instagram

Mai multe cadre medicale și chiar un politician au venit în apărarea asistentei care a fost sancționată dup ce a purtat doar lenjerie intimă pe sub echipamentul de protecție.

„Nu trebuie să fie sancționată disciplinar. În niciun caz nu trebuie pedepsită, sunt total împotriva acestui lucru”, a declarat Vitaly Milonov, membru al partidului Rusia Unită, pentru ziarul rus Komsomolskaya Pravda. 

Nadia, 23 de ani, care lucrează la Spitalul Clinic Regional Tula, a fost sancționată disciplinar pentru „nerespectarea cerințelor privind ținuta personalului medical”.

Și președinta unui sindicat al medicilor, a sărit, de asemenea, în apărarea asistentei. Până la urmă, sacțiunea disciplinară a fost retrasă, potrivit presei din Rusia. Mai mult, Nadia ar fi primit și mai mule oferte de colaborări de la firme de lenjerie intimă în urma mediatizării masive a cazului ei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close