Antena 3 Externe Ce se ascunde sub reşedinţa lui Putin. "E inimaginabil!" Tunelurile subterane în care sunt ţinute "comorile Rusiei"

Ce se ascunde sub reşedinţa lui Putin. "E inimaginabil!" Tunelurile subterane în care sunt ţinute "comorile Rusiei"

de O.P.    |    10 Apr 2013   •   08:53
Ce se ascunde sub reşedinţa lui Putin. "E inimaginabil!" Tunelurile subterane în care sunt ţinute "comorile Rusiei"

Este una din marile puteri ale lumii, iar liderul Rusiei a ştiut să se impună în faţa întregii lumi. Mulţi spun că este o persoană dură, de care ar trebui să te temi, însă "mâna lui de fier" a dus mai departe faima acestei ţări.

Atunci când vizitezi Kremlinul primul lucru care îţi rămâne întipărit în minte sunt bisericile, palatele impunătoare şi catedralele impozante. Însă cei care vor să ştie mai multe, pleacă urechea la teoriile "din adâncuri".

Sunt multe guri care spun că sub reşedinţa în care locuieşte şi lucrează Putin s-ar afla o serie de tuneluri în care sunt ascunse "comorile Rusiei" - o serie de cărţi extrem de valoroase, bijuterii preţioase şi alte obiecte istorice.

Aceste tuneluri au fost construite încă din secolul al XV-lea, cel puţin asta se spune, şi ar lega Kremlinul de punctele cheie ale capitalei ruse.

Însă nimeni nu ştie deocamdată pe unde şerpuiesc, unde se încheie aceste "furnicare".

Mulţi vorbesc şi despre un sistem de metrou secret, care circulă în paralel cu cel folosit de ruşii de rând. Despre acest metrou - Metro-2- s-ar spune că ar lega Kremlinul de sediul FSB, "urmaşul" KGB-ului.


×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close