Antena 3 CNN Externe Ce se întâmplă cu aderarea României la Schengen. Unul din liderii politici români a discutat acest subiect cu premierul olandez

Ce se întâmplă cu aderarea României la Schengen. Unul din liderii politici români a discutat acest subiect cu premierul olandez

Ce se întâmplă cu aderarea României la Schengen. Unul din liderii politici români a discutat acest subiect cu premierul olandez
de O.P.    |    26 Feb 2013   •   06:12

Liderul PNL Crin Antonescu a discutat cu premierul olandez Mark Rutte despre problematica aderării României la Schengen şi MCV, Antonescu prezentându-i lui Rutte progresele României privind aderarea la Schengen şi primind asigurări că Olanda va face evaluarea lor obiectivă, conform unui comunicat PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a participat, luni, împreună cu ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni, Cristian David , la Reuniunea Liderilor Liberali Europeni, care a avut loc la Amsterdam.

Reuniunea a avut loc la invitaţia primului-ministru olandez, Mark Rutte, participând vicepremierul britanic şi vicecancelarul german, comisari europeni şi miniştri liberali, se arată în comunicatul transmis de PNL.

Cu acest prilej, preşedintele PNL a avut întâlniri bilaterale cu premierul Olandei, Mark Rutte - preşedintele Partidului Popular pentru Libertate şi Democraţie, vicepremierul britanic Nick Clegg - preşedintele Partidului Liberal-Democrat din Marea Britanie şi Artur Mas i Gavarró, preşedintele Guvernului Cataluniei.

Pe de altă parte, Crin Antonescu a avut o întrevedere şi cu preşedintele Băncii Europene de Investiţii (BEI) Werner Hoyer.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close