Antena 3 CNN Externe Ce se întâmplă cu ELEVII din şcolile britanice. "Este un fenomen îngrijorător, care ia amploare"

Ce se întâmplă cu ELEVII din şcolile britanice. "Este un fenomen îngrijorător, care ia amploare"

Ce se întâmplă cu ELEVII din şcolile britanice. "Este un fenomen îngrijorător, care ia amploare"
de O.P.    |    29 Apr 2014   •   12:57

Un fenomen care nu a mai fost întâlnit până acum ia amploare în şcolile din Marea Britanie. Din cauza lipsei de timp, părinţii nu mai stau să îi înveţe pe copii să nu mai facă în pantaloni, aşa se face că deşi au vârsta de mers la şcoală, copiii încă mai poartă scutece.

Sky News a delegat Fundaţia Naţionala pentru Cercetare în Educaţie sa intervieveze directori de şcoli, învăţători şi profesori despre experienţele acestora cu elevii care vin la ore purtând scutece.

Astfel, aproape 1 din 10 directori de şcoală întrebaţi a răspuns că în ultimul an cel puţin un copil cu vârste cuprinse între 5 şi 7 ani a mers la şcoală purtând scutece. Asta înseamnă 5% dintre cei care au participat la sondaj.

Mai mult, 1 din 20 de directori susţine că în 2013, cel puţin un copil cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani a purtat scutece la şcoalî.

La sondaj au participat 602 profesori de şcoală primara şi 561 de profesori de şcoala generală.

Experţii susţin că nu numai elevii din medii defavorizate ajung în această situaţie, dar şi copiii care provin din familii în care ambii părinţi lucrează foarte mult şi nu au timp să se ocupe de aceste probleme, scrie jurnalul.ro.

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close