Antena 3 CNN Externe Ce tragedie! Soția lui a născut într-o cameră de hotel, după care soțul i-a tăiat în bucăți tot corpul - Ce a găsit poliția la fața locului e ireal

Ce tragedie! Soția lui a născut într-o cameră de hotel, după care soțul i-a tăiat în bucăți tot corpul - Ce a găsit poliția la fața locului e ireal

Ce tragedie! Soția lui a născut într-o cameră de hotel, după care soțul i-a tăiat în bucăți tot corpul - Ce a găsit poliția la fața locului e ireal
05 Sep 2018   •   17:02

Un bărbat a mărturisit că a petrecut aproximativ opt ore tăind corpul soției sale după ce aceasta s-a sinucis la un hotel din Missouri, pentru că îi era teamă că autoritățile îi vor lua copiii.  

Justin Rey, în vârstă de 36 de ani, a declarat că motivul pentru care nu a cerut ajutor medical după ce soția sa a născut la hotel în octombrie și s-a sinucis ulterior a fost pentru a își proteja copii. Anchetatorii l-au găsit mai târziu pe Rey cu nou-născutul și fiica sa de 2 ani, împreună cu pungi care conțineu părți ale corpului soției, ascunzându-se într-un depozit din Lenexa, Kansas. 

Rey nu este acuzat de moartea soției sale dar se confruntă cu acuzații grave pentru punerea în pericol a copiilor săi și a taierii cadavrului. 

Bărbatul  a declarat că soția lui a murit în timpul nașterii dar detectivul cazului, Lenexa Shannon Murphy, a mărturisit că Rey i-a spus inițial că soția sa s-a sinucis. După ce și-a forțat copiii să facă poze cu trupul mort al mamei, Rey a mărturisit că "a jupuit-o ca pe un pește". Bărbatul a aruncat apoi în toaletă părți ale corpului care nu intrau în containere.  

Autoritățiile au declarat că anumite părți ale corpului erau înjunghiate dar nu se știe clar dacă rănile au fost induse înainte sau după moarte. 

Sursă: NY Post

×
Subiecte în articol: gravida familie copii sotie hotel
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close