Antena 3 CNN Externe Cea mai bună scutire a unui elev american: Barack Obama (VIDEO)

Cea mai bună scutire a unui elev american: Barack Obama (VIDEO)

Cea mai bună scutire a unui elev american: Barack Obama (VIDEO)
12 Iun 2009   •   20:58

Cu un preşedinte ca Obama, să chiuleşti de la şcoală e mult mai uşor. Cu condiţia să nu baţi străzile degeaba, ci să asişti la discursurile sale. Asta a descoperit o fetiţă din Wisconsin, care a primit o scutire scrisă chiar de la presedinte.

Sunt bolnav, am pierdut autobuzul, mi-a murit pisica... Toate s-au mai auzit. De zeci de ani, nimeni nu a venit cu o scuză nouă bună ca să chiuleti de la şcoală. Până când a apărut Kennedy o fetiţă de numai 10 ani. A lipsit de la şcoală ca să-l vadă pe Barack Obama. Preşedintele tocmai venise să-i viziteze oraşul.


?Numele meu este John Corpus şi sunt aici împreună cu fiica mea, care chiuleşte în ultima zi de şcoală?.
?O, nu! Vreţi să vă scriu o scutire??, a replicat Obama, care chiar nu a glumit şi i-a scris o scutire fetei în timp ce i-a răspuns tatălui ei.

Tatăl fetiţei s-a interesat despre starea economiei. Obama i-a răspuns tatălui în timp ce scria scutirea:
?Orice reforme vom face, probabil va dura câţiva ani până când îşi vor face efectul?, a spus Obama în timp ce i-a întins bărbatului scutirea pentru fetiţa sa.

Pe o bucată de hârtie, preşedintele îi scrisese profesorului: "Vă rog să scuzaţi absenţa ei, dar era cu mine. Barack Obama". Aceasta este cea mai bună scutire pe care a avut-o vreodată un elev.



Observator

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close