Antena 3 CNN Externe Cea mai emoţionantă fotografie de nuntă."Fiecare om este dator să facă bine celui de lângă el"

Cea mai emoţionantă fotografie de nuntă."Fiecare om este dator să facă bine celui de lângă el"

Cea mai emoţionantă fotografie de nuntă."Fiecare om este dator să facă bine celui de lângă el"
de O.P.    |    30 Iul 2013   •   10:52

Fiecare tânără îşi doreşte ca în ziua nunţii să fie ca o prinţesă, să îi aibă pe cei dragi alături de ea, să aibă parte de o petrecere la care toţi să se simtă bine.

Asta visa şi Jen Bulik atunci când îşi planifica nunta alături de viitorul ei soţ. Numai că în luna ianuarie, a fost internată în spital din cauza unei tuse care nu îi dădea pace.

Iniţial medicii i-au spus că este o pneumonie şi i-au dat tratamentul adecvat. Însă, în urma unor investigaţii mai amănunţite, medicii i-au dat verdictul crunt: cancer pulmonar în fază terminală.



După luni de chimioterapie, nu era niciun semn de vindecare, iar în luna iunie, doctorii i-au mai dat tinerei doar 6 luni de trăit. A discutat cu logodnicul ei şi au stabilit că în locul unei nunţi mari, cu sute de invitaţi şi aranjamente florale şi mâncăruri alese vor avea o petrecere restrânsă, un grătar în familie, pentru că nu aveau banii necesari unei astfel de petreceri.

Însă un amic al celor doi nu s-a lăsat până nu a rezolvat problema. El a contactat o firmă organizatoare de evenimente, le-a prezentat situaţia lui Jen şi a logodnicului ei, iar aceştia au acceptat să pună în scenă "nunta visurilor".

Surpriza pentru Jen a fost uriaşă şi s-a bucurat de atenţia şi iubirea celor dragi în cea mai frumoasă zi în care a celebrat viaţa.

"Fiecare om este dator să facă bine celor din jurul său", a spus organizatoarea evenimentului!

×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close