Antena 3 CNN Externe Cea mai secretoasă ţară din lume a fost acum dezvelită de misterele ei. "Oricine poate afla asta"

Cea mai secretoasă ţară din lume a fost acum dezvelită de misterele ei. "Oricine poate afla asta"

Cea mai secretoasă ţară din lume a fost acum dezvelită de misterele ei. "Oricine poate afla asta"
de O.P.    |    29 Ian 2013   •   12:08

O călătorie în această ţară poate provoca răni adânci în subconştientul unei persoane. Falsitatea şi secretomania sunt ridicate la rang de artă, iar oamenii de acolo nu ştiu ce se află dincolo de graniţele ţării.

Conducătorul prea-iubit este considerat trimisul lui Dumnezeu pe pământ, iar cuvintele pe care le rosteşte el sunt literă de lege pentru "supuşi". Până acum, hărţile Google nu curpindeau nicio ingformaţia despre Coreea de Nord. Însă acest lucru s-a schimbat în momentul în care a apăraut pe piaţă Map Maker, o aplicaţie extrem de utilă pentru cei care vor să încarce date despre o anumită zonă geografică de pe mapamond.

Informaţiile care au fost adunate despre Coreea de Nord nu au fost disponibile şi pentru restul utilizatorilor din lume. Cu toate că aplicaţia este valabilă încă din 2008, abia acum informaţiile au fost făcute publice.

"Tot cu ajutorul utilizatorilor noştri din întreaga lume am reuşit să obţinem informaţii viabile şi pentru ţări controversate ca Irak sau Afganistan, dar şi pentru Coreea de Nord", a declarat Jayanth Mysore, directorul Map Maker Google, citat de BBC.co.uk.

Cei care au oferit cele mai multe informaţii despre Coreea de Nord au fost cetăţeni din Coreea de Sud care au încărcat imagini şi au oferit detalii preţioase despre această ţară.







×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close