Antena 3 CNN Externe Cel mai bogat bucătar din lume nu va lăsa averea copiilor lui. „Nu au muncit până acum ca să își permită asta”

Cel mai bogat bucătar din lume nu va lăsa averea copiilor lui. „Nu au muncit până acum ca să își permită asta”

Cel mai bogat bucătar din lume nu va lăsa averea copiilor lui. „Nu au muncit până acum ca să își permită asta”
Foto:Gordon Ramsay/Facebook
24 Apr 2018   •   13:37

Gordon Ramsay, chef cunoscut pentru restaurantele sale cu stele Michelin a declarat că nu va lăsa averea moștenire celor patru copii ai săi, chiar dacă câștigă la fel de mult precum Beyonce.

„Averea mea nu va fi lăsată categoric copiilor, și nu o spun din răutate, ci din simplul fapt că nu vreau să îi alint”, a mărturisit Gordon.

În ciuda faptului că celebrul bucătar are 25 de restaurante, dintre care șapte cu stele Michelin, copiii lui nu se bucură de deliciile culinare din restaurantele tatălui lor.

Nici când vine vorba de vacanțe, copiii lui Ramsay nu se bucură de lux. „Nu au muncit până acum ca să își permită asta, iar acestea sunt niște lucruri pe care le apreciezi altfel după ce ai muncit pentru ele”, a explicat celebrul bucătar.

Cât despre banii de buzunar, Gordon a mărturisit că fiecare copil are un buget maxim. „Din acești bani, trebuie să își plătească facturile la telefon și transportul cu autobuzul”, mai povestește Gordon, potrivit Mirror.

×
Subiecte în articol: bucatar avere copii
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close