Antena 3 CNN Externe A murit cel mai bogat parlamentar rus, în vacanță. Bărbatul a căzut de la etajul unui hotel din India

A murit cel mai bogat parlamentar rus, în vacanță. Bărbatul a căzut de la etajul unui hotel din India

Deputatul rus Pavel Antov a murit în timp ce se afla într-o vacanță în India, la doar două zile după moartea unui prieten cu care se afla în călătorie.

A murit cel mai bogat parlamentar rus, în vacanță. Bărbatul a căzut de la etajul unui hotel din India
Sursa foto: Telegram
de Ioana Mircea    |    26 Dec 2022   •   20:45

Pe 21 decembrie, un grup de patru turişti ruşi s-au cazat într-un hotel din India. A doua zi, Vladimir Bidanov, care era prieten al lui Pavel Antov a fost găsit mort într-una dintre camerele hotelului.

Câteva zile mai târziu, Pavel Antov în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Rayagada, Odisha. Poliția locală consideră că Antonov ar fi vorba despre o sinucidere din cauza morții prietenului, deși aceasta este doar una dintre mai multe versiuni ale incidentului.

Trupul lui Bidanov a fost deja incinerat, iar ancheta cu privire la moartea lui a fost finalizată.

În 2000, Antonov a fondat grupul de companii Vladimir Standard, un producător important de produse din carne și cârnați. În 2019, Forbes l-a numit cel mai bogat deputat și funcționar public.Oficial, avea o avere de 9,97 miliarde de ruble, potrivit meduza.io.

×
Subiecte în articol: Pavel Antov Rusia
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close