Antena 3 Externe Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se închide din cauza pandemiei, după 36 de ani de activitate

Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se închide din cauza pandemiei, după 36 de ani de activitate

de Diana Ionescu    |    30 Iun 2020   •   14:50
Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se închide din cauza pandemiei, după 36 de ani de activitate
Sursa foto: Pixabay

Cirque du Soleil, celebra companie de divertisment și cel mai mare producător de circ contemporan din lume, a depus cerere de faliment. Compania a anunţat că îi va concedia pe cei 3.500 de angajaţi.

De vină pentru situaţie este închiderea forțată a spectacolelor ca urmare a pandemiei COVID-19. După trei luni de lipsă de activitate, compania a ajuns să aibă datorii de aproape un miliard de dolari. Totuși, mai există o speranță pentru Cirque du Soleil: compania a solicitat protecția creditorilor, până va concepe un plan de reluare a activității sale.

Cirque du Soleil și-a câștigat prestigiul în întreaga lume dar este celebru pentru spectacolele senzaționale din Las Vegas. Compania de divertisment și-a încântat spectatorii mai bine de 36 de ani, până de curând când activitatea a trebuit oprită din cauza pandemiei. 

Compania concepe un plan de reluare a activității

Daniel Lamarre, CEO-ul companiei, a transmis că decizia a fost luată pentru a proteja viitorul companiei: “Cu zero venituri de la închiderea forțată a spectacolelor noastre, cauzată de pandemia de coronavirus, managementul a luat decizia corectă pentru a proteja viitorul companiei”.

Cel mai cunoscut circ din lume se închide, din cauza pandemiei

×
Subiecte în articol: cirque du soleil faliment

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close