Antena 3 CNN Externe Cel mai important consilier economic al lui Obama a demisionat

Cel mai important consilier economic al lui Obama a demisionat

Cel mai important consilier economic al lui Obama a demisionat
Sursa foto: Foto: csmonitor.com
06 Aug 2010   •   12:02

Principalul consilier economic al lui Barack Oabama a anunţat că demisionează. Directoarea consilierilor economici ai preşedintelui american Barack Obama, Christina Romer, a anunţat că va părăsi acest post la 3 septembrie. Ea va reveni la catedra Universităţii California, informează AFP.

Romer "a anunţat astăzi (joi) că intenţionează să demisioneze din postul de director al consilierilor economici (de la Casa Albă), începând cu data de 3 septembrie, şi va reveni la postul de profesor de economie, la Universitatea California, din Berkeley", se arată într-un comunicat al Casei Albe.

Ea şi-a exprimat mai demult dorinţa de a se întoace în California, "unde fiul ei va intra la liceu", continuă comunicatul.

Demisia consilierului are loc la puţin timp după cea a lui Peter Orszag, directorul pentru buget al Casei Albe, primul membru al echipei apropiate a preşedintelui Obama, a renunţat şi el la funcţia pe care o deţinea.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Barack Obama demisie consilier
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close