Antena 3 CNN Externe Cel mai înalt zgârâie nori va fi construit în China. În doar 90 de zile!

Cel mai înalt zgârâie nori va fi construit în China. În doar 90 de zile!

Cel mai înalt zgârâie nori va fi construit în China. În doar 90 de zile!
27 Noi 2012   •   11:50

Cel mai înalt zgârâie nori va fi construit în China şi va avea o înălţime de 838 de metri. Clădirea impresionantă va fi ridicată într-un timp record, anunţă oficialii.

Proiectul aparţine grupului BSB (BROAD Sustainable Building), cunoscut pentru construcţia unor blocuri înalte, într-un timp foarte scurt.
BSB a inaugurat recent un hotel cu 30 de zile, după doar 15 zile de lucru.
De data aceasta, conducerea companiei a decis ca cea mai înaltă clădire din lume va fi ridicată în 90 de zile. Data de start a construcţiei este situată în ianuarie 2013.

Cel mai înalt zgârâie nori din lume va fi ridicat în oraşul Changsha, din provincia Hunan. Conform specialiştilor, lucrările vor fi finalizate în luna martie 2013.

Sky City, aşa cum se va numi clădirea, va avea 220 de etaje şi va fi construită din module prefabricate, produse de dezvoltatorul chinez.

Până atunci, clădirea cea mai înaltă din lume rămâne turnul Burj Khalifa, din Emiratele Arabe Unite, cu o înălţime de 828 de metri. Construcţia lui Burj Khalifa a început în 2004 şi s-a terminat în 2010, iar costurile totale au depăşit uşor 1,5 miliarde de dolari.


Hotelul de 30 de etaje, construit în 15 zile
 

×
Subiecte în articol: emiratele arabe unite
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close