Antena 3 Externe Cel mai mare McDonald's din lume. Vezi unde se va deschide restaurantul şi cât timp va funcţiona

Cel mai mare McDonald's din lume. Vezi unde se va deschide restaurantul şi cât timp va funcţiona

23 Apr 2012   •   07:42
Cel mai mare McDonald's din lume. Vezi unde se va deschide restaurantul şi cât timp va funcţiona
Sursa foto: Foto: routerfreak.com

Anul acesta, Londra va găzdui nu numai cel mai faimos eveniment sportiv ci şi cel mai mare ... McDonald's din lume. Restaurantul va fi deschis timp de şase săptămâni, pe perioada Jocurilor Olimpice de la Londra, şi va avea peste 2.000 de angajaţi scrie Daily Mail.

Pe parcursul Jocurilor Olimpice se estimează că restaurantul va fi vizitat de trei milioane de oameni şi va vinde peste 50.000 de Big Mac şi 180.000 de porţii de cartofi prăjiţi.

Locaţia cu o suprafaţă de peste 3.000 de metri pătraţi este construită din materiale reciclabile şi va avea două etaje.

Pentru joburile oferite de McDonald's în trei locaţii pe perioada Jocurilor Olimpice au aplicat 12.000 de oameni, care au fost supuşi unor teste de politeţe, de manevrare a burgerilor şi de prăjire a cartofilor.

McDonald's a început colaborarea cu Jocurile Olimpice în 1968, iar în 1976 a devenit sponsor oficial al concursului. Ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice va fi a noua la care McDonald's este restaurantul oficial  şi singurul brand de alimente care hrăneşte atleţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close