Antena 3 CNN Externe Cel mai recent bilanț al atentatelor din Bruxelles. Încă patru oameni au murit

Cel mai recent bilanț al atentatelor din Bruxelles. Încă patru oameni au murit

Cel mai recent bilanț al atentatelor din Bruxelles. Încă patru oameni au murit
28 Mar 2016   •   13:05

Atentatele din 22 martie de la Bruxelles s-au soldat cu 35 de morţi, potrivit celui mai recent bilanţ comunicat luni de autorităţile belgiene şi în care nu sunt incluşi cei trei autori ai atentatelor sinucigaşe, doi la aeroport şi unul la metrou, transmit AFP şi DPA, potrivit Agerpres.

Treizeci şi una de persoane şi-au pierdut viaţa în exploziile de la aeroportul internaţional Zaventem şi din staţia de metrou Maelbeek, iar patru au decedat la spital în urma rănilor suferite, au precizat responsabilii, într-o declaraţie la centrul de criză belgian.

Precedentul bilanţ era de 31 de victime.

În ce priveşte ancheta, Parchetul a anunţat luni că trei suspecţi au fost inculpaţi pentru 'participare la activităţile unui grup terorist', în urma arestărilor operate duminică în mai multe oraşe din ţară.

Yassine A., Mohamed B. şi Aboubaker O. au fost încarceraţi, menţionează Parchetul într-un comunicat, care se referă la o 'operaţiune judiciară antiteroristă', dar fără a face o legătură cu atentatele din 22 martie.

O a patra persoană care era reţinută în acest dosar a fost pusă în libertate fără a fi inculpată, menţionează AFP şi Reuters.

 

×
Subiecte în articol: Bruxelles atentate Bruxelles Bruxelles
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close